Kolme helppoa askelta tilitoimiston vaihtamiseen

1. Tee päätös vaihtamisesta

Ratkaisevin päätös on päätös vaihtaa tilitoimistoa. Kun olet sen tehnyt, olet jo pitkällä. Tilitoimisto on yksi yrityksen tärkeimmistä kumppaneista.

Jos yhteistyö ei suju, henkilökemiat eivät kohtaa, tilitoimiston palvelut eivät vastaa toiveitasi tai olet muuten tyytymätön, tilitoimisto kannattaa vaihtaa.

Vaihtaminen onnistuu helposti ja yksinkertaisesti – milloin vain: tilikauden vaihtuessa tai vaikka kesken tilikauden. Väärää hetkeä ei ole.

2. Sovi tapaaminen

Tutustu uuteen tilitoimistoosi ja sen avainhenkilöihin. Tapaamalla kirjanpitäjän varmistat, että kirjanpitäjä ymmärtää tilitoimistopalveluidesi tarpeet ja yrityksesi liiketoiminnan luonteen, ja että sinä ymmärrät kirjanpitäjääsi.

Jo ensimmäisen tapaamisen aikana voit hoitaa edellisen tilitoimiston irtisanomisen ja uuden toimeksiantosopimuksen tekemisen.

3. Nauti

Suunnan kanssa saat tarvittavan opastuksen aina sähköisen taloushallinnon käyttöönotosta päivittäisten taloushallinnon rutiinien luomiseen. Meille tärkeintä on asiakkaidemme liiketoiminnan edistäminen. Siksi saat meiltä aina tarvitsemaasi apua taloushallinnon asioissa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Suunta Taloushallinto Oy tarjoaa yrityksesi taloudelle uuden suunnan.

Ota yhteyttä