Tilitoimisto Kerava – Kattavaa kirjanpitoa ja taloushallintoa Suunta Taloushallinnolta

Yrityksesi kirjanpito ja talousasioiden hoito onnistuvat kauttamme sujuvasti ja vaivattomasti.

Varmistamme, että tarjoamamme taloushallinnon palvelut vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeita, oli toimialasi mikä tahansa. Asiantuntemuksemme ja palvelujemme monipuolisuus takaavat, että talousasioidesi hoito on ketterää ja tarkkaa.

Vasta-alkavien yrittäjien tukeminen on meille sydämenasia. Annamme ajankohtaista tietoa ja työvälineitä, jotka tukevat yrityksen ensiaskeleita.

Pidämme tärkeänä henkilökohtaisen ja sujuvan palvelukokemuksen tarjoamista. Tavoitteenamme on sujuvoittaa päivittäistä taloushallintoasi ja varmistaa, että yrityksesi taloudelliset asiat ovat koko ajan hyvässä järjestyksessä ja ajan tasalla.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Kaipaako yrityksesi kirjanpitopalveluita Keravan alueella?


Räätälöimme palvelumme vastaamaan liiketoimintasi tavoitteita.

Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä kanssasi ja sitoudumme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Saat käyttöösi omistautuneen kirjanpitäjän, joka vastaa nopeasti ja täsmällisesti kysymyksiisi.

Keskity huoletta liiketoimintasi kehittämiseen – me huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta, niin että se on aina asianmukaisesti hoidettu ja ajantasalla.

Tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua taloushallintoon tai yrittäjyyden muihin haasteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tilitoimistomme Keravan alueella tarjoaa kirjanpidon lisäksi apua myös:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä palvelupaketeistamme palvelisi yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta aloituspalaverissa. Se on veloitukseton eikä sido mihinkään. Palaverissa saat kattavan kuvan siitä mistä taloushallinnon palveluista yrityksesi hyötyisi ja mitä kokonaisuutta suosittelemme sinulle.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Keravan alueella?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Keravan alueella sinua palvelevat:


Minni

Toimitusjohtaja & taloushallinnon asiantuntija
Järvenpää

Salla

Palkanlaskijat @ YPL Palvelu Oy

Ota yhteyttä ja sovitaan alkukartoitus. Se on veloitukseton, eikä sido sinua mihinkään.
Annamme sinulle kattavan kuvan siitä, minkälainen kokonaisuus palvelisi sinun yrityksesi
tarpeita parhaiten!

Suunta Taloushallinto Oy on vuonna 2016 Järvenpäässä perustettu tilitoimisto. Tänä päivänä meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät, maamme kattavat tietoliikenneyhteydet ja organisaatiomme joustavuus antavat meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Kirjanpitojärjestelmämme automatisoivat rutiininomaisia toimintoja, vapauttaen aikaa vaativampiin asiantuntijatehtäviin. Käyttämämme ohjelmistot tallettavat taloudelliset tiedot reaaliajassa, jolloin voimme tarjota nopeampaa ja tarkempaa talousanalyysiä ja neuvontaa. Päivittyvien raporttien ansiosta saatte säännöllisesti kattavan kuvan yrityksenne taloudellisesta tilanteesta.

Käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mahdottoman hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua!

Aloittelevana yrittäjänäkin saan selkeät vastaukset useisiin mieltä askarruttaviin
kysymyksiin.
Vimafix Oy
Kerava

Suunta Taloushallinto on ollut arvokas kumppanini jo kuuden vuoden ajan!

Heidän ammattitaitoinen ja tehokas palvelunsa ei petä, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri päänvaiva. Voin aina luottaa siihen, että he vastaavat tarpeisiini selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä tekee yhteistyöstämme sujuvaa ja luotettavaa. Kiitos kuluneista vuosista!
Ohoi Creative Oy
Järvenpää

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto