Uuden ajan tilitoimisto palveluksessasi

Suunta Taloushallinto – tulevaisuuden tilitoimisto

Hei, minä olen Minni Sangi. Perustaessani Suunta Taloushallinto Oy:n vuonna 2016, tavoitteeni oli luoda tilitoimisto, joka yhdistää digitaalisen tehokkuuden paikalliseen läsnäoloon. Vaikka toimintamme kattaa koko Suomen, olemme erityisen sitoutuneita palvelemaan asiakkaita etenkin Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Tämä lähestymistapamme takaa, että vaikka työskentelemme digitaalisesti, ymmärrämme ja arvostamme jokaista paikallista yhteisöä, jossa toimimme.

Digitaalinen lähestymistapa – tehokkuutta ja joustavuutta

Digitaalinen maailma on täynnä mahdollisuuksia. Täysin digitaalinen lähestymistapamme mahdollistaa räätälöidyn ja joustavan palvelun tarjoamisen asiakkaillemme. Jatkuva muutos digitaalisessa ympäristössä pitää meidät ajan hermolla, tarjoten sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut.

Asiantuntemus palveluksessasi

Yhtiömme ydinvoima on asiantuntijoissamme. Työntekijämme ovat alansa huippuosaajia, tai he panostavat kehittyäkseen sellaisiksi. He ovat täällä auttamassa sinua kaikissa taloushallintoa koskevissa asioissa – kirjanpidosta veroasioihin ja rahoitussuunnitteluun.

Henkilökohtainen kosketus jokaisessa kohtaamisessa

Vaikka teknologia on työmme keskiössä, erityinen huomiomme kohdistuu henkilökohtaiseen palveluun. Jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme varmistaa, että koet tulleesi kuulluksi ja ymmärretyksi. Autamme sinua navigoimaan taloushallinnon monimutkaisessa maailmassa.

Osaava yhteistyöverkosto tukenasi

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota laajempia palveluita. Yhteistyömme muun muassa graafisen alan, nettialan toimijoiden sekä lakitoimistojen kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisemman tuen yrityksesi tarpeisiin. Tämä monipuolinen verkosto auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Ota yrityksellesi uusi suunta

On aika ottaa yrityksesi taloushallinto uudelle tasolle. Suunta Taloushallinto Oy:ssä olemme valmiita opastamaan sinua tässä matkassa. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä työstämään räätälöityä ja tehokasta taloushallinnon ratkaisua, joka tukee yrityksesi kasvua ja tavoitteita. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että yrityksesi talousasiat ovat ammattitaitoisissa käsissä. Tulevaisuuden menestys alkaa tästä – tartu tilaisuuteen ja ota yrityksellesi uusi suunta taloushallinnossa Suunta Taloushallinto Oy:n kanssa.

Teams-palaverit kaikkialla – kasvokkain tapaamiset Järvenpäässä sekä Tampereella

Teams-palavereissa tiimiämme viehättää tehokkuuden lisäksi niiden helppous ja jouhevuus. Useat asiakkaamme pitävät siitä, että pystymme tarpeen tullen aloittamaan kokouksen ripeästi.

Tilitoimistomme sijaitsevat Järvenpäässä ja Tampereella – olemme iloisia voidessamme tavata sinut henkilökohtaisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella. Tarvittaessa liikumme myös muualle Suomeen sinua tapaamaan.