Tilitoimisto Oulu – kirjanpitäjä, palkanlaskija ja
taloushallinnon ammattilainen palveluksessasi

Suunta Taloushallinnon Oulun tilitoimistomme on oikea valinta yrityksellesi kaikissa kirjanpito- ja talousasioissa! Asiakkaanamme saat aina vaivatonta ja miellyttävää palvelua, jonka lisäksi voit luottaa siihen, ettei yksikään meno jää merkitsemättä, tai etu hyödyntämättä.

Keskitymme erityisesti vaativampiin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, joissa yrityksesi huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Saat käyttöösi vuosien kokemuksemme ja vankan osaamisemme. Lisäksi haluamme auttaa erityisesti aloittelevia yrittäjiä tarjoamalla tarvittavaa tietoa ja parhaat työvälineet ensimmäisiin askeliin yrittäjyydessä. Olemme kumppanisi, kun haluat henkilökohtaista, tarkkaa ja mukavaa palvelua Oulun alueella.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Etsitkö sitä oikeaa tilitoimistoa Oulun seudulta?


Olemme vilpittömästi kiinnostuneita vahvistamaan yrityksesi taloutta, ja siksi räätälöimmekin kirjanpitopalvelumme vastaamaan aina juuri sinun tavoitteitasi.

Teemme työtämme joustavassa yhteistyössä kanssasi ja panostamme erinomaiseen laatuun. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että meillä saat käyttöösi oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi ja vastaa sinulle nopeasti. Käytössäsi on myös laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto.

Tilitoimistomme Oulussa auttaa sinua kirjanpitopalveluiden lisäksi muun muassa:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä palvelupaketeistamme palvelisi yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta aloituspalaverissa. Se on veloitukseton eikä sido mihinkään. Palaverissa saat kattavan kuvan siitä mistä taloushallinnon palveluista yrityksesi hyötyisi ja mitä kokonaisuutta suosittelemme sinulle.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Oulussa?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Oulun alueella sinua palvelevat:


Marko

Taloushallinnon asiantuntija
Tampere & Oulu

Suunta Taloushallinto Oy on tilitoimisto, joka perustettiin vuonna 2016 Järvenpäässä. Nykyään meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Uusien taloushallinnon järjestelmien, maamme kattavien tietoliikenneyhteyksien sekä organisaatiomme joustavuuden ansiosta meillä on mahdollisuus palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Kirjanpito-ohjelmat mahdollistavat rutiinitehtävien automatisoinnin, jolloin voimme keskittyä asiantuntijatehtäviin. Tilitoimistomme käyttämissä kirjanpito-ohjelmissa taloustiedot tallentuvat myös reaaliaikaisesti, mikä mahdollistaa nopeamman taloushallinnon analysoinnin ja neuvonnan. Tarkkojen raporttien ja yhteenvetojen ansiosta teillä on jatkuvasti ajantasainen näkemys yrityksen taloustilanteesta.

Tilitoimistossamme Oulussa käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mahdottoman hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua!

Aloittelevana yrittäjänäkin saan selkeät vastaukset useisiin mieltä askarruttaviin
kysymyksiin.
Vimafix Oy
Kerava

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto

Osaavaa palvelua hyvällä hinnalla!

Kirjanpitäjän saa helposti kiinni puhelimella ja olen saanut aina moninaisiin kysymyksiini vastaukset.
Loistepinta Oy
Tampere