Tilitoimisto Pirkkala – kirjanpitäjä, palkanlaskija ja taloushallinnon ammattilainen apunasi

Suunta Taloushallinnon digitaalinen tilitoimisto palvelee sinua Pirkkalassa.

Emme ole pelkästään kirjanpitäjä, vaan myös luotettava kumppani monipuolisiin ja vaativiinkin talousasioihin. Asiakkaanamme saat aina nopeaa ja miellyttävää palvelua, ja otamme yrityksesi huomioon kokonaisuutena.

Hoidamme kaikki yrityksesi yhtiömuodosta riippuvat velvoitteet, kuten tilinpäätökset, kaupparekisteri-ilmoitukset ja verotusasiat. Näin voit keskittyä täysin ydinliiketoimintaasi rauhassa. Autamme erityisesti vaativammissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä, ja huomioimme yrityksesi kokonaisvaltaisesti.

Tilitoimistomme intohimona on tukea aloittelevia yrittäjiä. Hyödynnä ammattitaitomme, joka perustuu pitkään kokemukseemme, ja ota käyttöösi parhaat työkalut yrittäjyytesi ensimmäisille askeleille.

Olemme kumppanisi, kun haluat henkilökohtaista, tarkkaa ja mukavaa palvelua Pirkkalan alueella.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Etsitkö sitä oikeaa tilitoimistoa Pirkkalan seudulta?


Sinun ei tarvitse osata esittää oikeita kysymyksiä saadaksesi tietoa talousasioista. Jaamme kanssasi vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen, kertoen kuinka voit hyödyntää kaikki arvoa tuovat mahdollisuudet yrityksesi hyväksi.

Asiakkaanamme voit jättää taloushallintoasiat huoletta ammattitaitoisen tiimimme käsiin ja keskittyä ydinliiketoimintaasi. Tuomme taloudenpitoosi selkeyttä ja sinulle mielenrauhaa!

Olet meille tärkeä ja haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi nimitämme sinulle henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka perehtyy tarkasti juuri sinun liiketoimintaasi ja auttaa sinua nopeasti.

Lisäksi sinulla on aina käytössäsi tiimimme tuki sekä laaja yhteistyöverkostomme.

Tilitoimistomme Pirkkalan alueella auttaa sinua muun muassa:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä paketti palvelisi sinun yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi veloituksettomassa kartoituspalaverissa. Se ei sido sinua mihinkään. Palaverissa saat kattavan kuvan siitä, mikä kokonaisuus palvelisi juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Pirkkalan alueella?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Tampereen alueella sinua palvelevat:


Marko

Taloushallinnon asiantuntija
Tampere & Oulu

Salla

Palkanlaskijat @ YPL Palvelu Oy

Ari

Asiakkuuspäällikkö
Tampere

Suunta Taloushallinto Oy on tilitoimisto, joka perustettiin vuonna 2016 Järvenpäässä. Nykyään meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Uusien taloushallinnon järjestelmien, maamme kattavien tietoliikenneyhteyksien sekä organisaatiomme joustavuuden ansiosta meillä on mahdollisuus palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Kirjanpito-ohjelmat hoitavat osan rutiinitehtävistä, jolloin voimme keskittyä asiantuntijatehtäviin. Tilitoimistomme käyttämien kirjanpito-ohjelmien ansiosta taloustiedot tallentuvat reaaliaikaisesti, jolloin raportointi on nopeaa ja sinulla on aina ajantasainen näkemys yrityksesi taloustilanteesta.

Tilitoimistossamme Pirkkalassa käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ystävällistä, asiantuntevaa ja tehokasta palvelua!

On Muotoilu Oy
Tampere

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto

Osaavaa palvelua hyvällä hinnalla!

Kirjanpitäjän saa helposti kiinni puhelimella ja olen saanut aina moninaisiin kysymyksiini vastaukset.
Loistepinta Oy
Tampere