Tilitoimisto Tampere – kirjanpitäjä, palkanlaskija ja taloushallinnon ammattilainen apunasi

Tervetuloa Suunta Taloushallinnon Tampereen tilitoimistoon. Olemme digitaalinen tilitoimisto, mutta tiimimme tapaa sinua mielellään Tampereella henkilökohtaisesti. Autamme sinua kaikissa kirjanpitoon ja talouteen liittyvissä asioissa. Asiointi kanssamme on aina vaivatonta ja mukavaa.

Olemme erityisen innostuneita hoitamaan vaativampia taloushallinnon asiantuntijatehtäviä, joissa voimme hyödyntää pitkää kokemustamme ja osaamistamme. Otamme aina yrityksesi huomioon kokonaisuutena.

Lisäksi tilitoimistomme tarjoaa tukea erityisesti vasta-alkaville yrittäjille. Meillä on tarvittava tieto ja parhaat työkalut auttaaksemme sinua yrittäjyyden ensiaskeleissa!

Olemme täällä sinua varten, kun haluat henkilökohtaista, tarkkaa ja mukavaa palvelua.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Etsitkö yrityksellesi sopivaa tilitoimistoa Tampereen alueelta?


Tilitoimistomme on aidosti kiinnostunut yrityksesi menestyksestä ja taloudellisesta hyvinvoinnista. Haluamme olla luotettava kumppanisi, joka auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi ja vähentämään huolenaiheita yrityksesi hallinnollisiin asioihin liittyen. Voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaasi. Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on omat ainutlaatuiset tarpeensa, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tilanteeseesi

Olet meille tärkeä ja haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Käytännössä se tarkoittaa, että meillä saat käyttöösi oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka vastaa sinulle nopeasti. Kysyä voit siis aina, kun jokin mieltäsi askarruttaa. Tavoitat tiimimme myös loma-aikoina. Pääset lisäksi hyödyntämään kattavan yhteistyöverkostomme osaamisen.

Tilitoimistomme Tampereella auttaa sinua esimerkiksi:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä palvelupaketeistamme palvelisi yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta aloituspalaverissa. Se on veloitukseton eikä sido mihinkään. Palaverissa saat kattavan kuvan siitä mistä taloushallinnon palveluista yrityksesi hyötyisi ja mitä kokonaisuutta suosittelemme sinulle.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Tampereella?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Tampereen alueella sinua palvelevat:


Marko

Taloushallinnon asiantuntija
Tampere & Oulu

Salla

Palkanlaskijat @ YPL Palvelu Oy

Ari

Asiakkuuspäällikkö
Tampere

Suunta Taloushallinto Oy on vuonna 2016 Järvenpäässä perustettu tilitoimisto. Tänä päivänä meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät, maamme kattavat tietoliikenneyhteydet ja organisaatiomme joustavuus antavat meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Automaatisoidut kirjanpito-ohjelmat tekevät rutiinitehtävät puolestasi, vapauttaen aikaa vaativampiin asiantuntijatehtäviin. Käyttämämme kirjanpito-ohjelmat tallentavat taloustiedot reaaliaikaisesti, mikä mahdollistaa taloushallinnon nopeamman analysoinnin ja neuvonnan. Tarkkojen raporttien sekä yhteenvetojen ansiosta pysyt ajantasalla yrityksesi taloustilanteesta.

Tilitoimistossamme Tampereella käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ystävällistä, asiantuntevaa ja tehokasta palvelua!

On Muotoilu Oy
Tampere

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto

Osaavaa palvelua hyvällä hinnalla!

Kirjanpitäjän saa helposti kiinni puhelimella ja olen saanut aina moninaisiin kysymyksiini vastaukset.
Loistepinta Oy
Tampere