Tilitoimisto Järvenpää – kirjanpitäjä, palkanlaskija ja taloushallinnon ammattilainen palveluksessasi

Tervetuloa Suunta Taloushallinnon Järvenpään tilitoimistoon. Olemme aidosti välittävä tilitoimisto ja palvelemme sinua kaikissa kirjanpito- ja talousasioissa. Asiointi kanssamme on aina helppoa ja mukavaa.

Intohimonamme ovat etenkin vaativammat taloushallinnon asiantuntijatehtävät, joissa saamme ottaa yrityksesi huomioon kokonaisuutena ja sinä pääset hyötymään vuosien kokemuksestamme ja osaamisestamme.

Lisäksi haluamme auttaa erityisesti vasta-alkavia yrittäjiä. Meillä on ajantasainen ja tarvittava tieto sekä parhaat työvälineet yrittäjyyden ensiaskeliin!

Olemme kumppanisi, kun haluat henkilökohtaista, tarkkaa ja mukavaa palvelua.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Etsitkö yrityksellesi sopivaa tilitoimistoa Järvenpään alueelta?


Meitä kiinnostaa aidosti yrityksesi taloudellinen vahvuus ja räätälöimmekin kirjanpitopalvelumme aina sinun tavoitteesi mukaan.

Teemme työtämme joustavassa yhteistyössä kanssasi ja panostamme erinomaiseen laatuun. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että meillä saat käyttöösi oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka vastaa sinulle aina nopeasti.

Kirjanpitäjäsi lomaillessa saat vastauksia ja apua muulta tiimiltämme. Oman tiimimme lisäksi voit hyödyntää laajan yhteistyöverkostomme osaamista.

Tilitoimistomme Järvenpäässä auttaa sinua kirjanpitopalveluiden lisäksi muun muassa:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä palvelupaketeistamme palvelisi yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta aloituspalaverissa. Se on veloitukseton eikä sido mihinkään. Palaverissa saat kattavan kuvan siitä mistä taloushallinnon palveluista yrityksesi hyötyisi ja mitä kokonaisuutta suosittelemme sinulle.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Järvenpäässä?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Järvenpää alueella sinua palvelevat:


Minni

Toimitusjohtaja & taloushallinnon asiantuntija
Järvenpää

Salla

Palkanlaskijat @ YPL Palvelu Oy

Ota yhteyttä ja sovitaan alkukartoitus. Se on veloitukseton, eikä sido sinua mihinkään.
Annamme sinulle kattavan kuvan siitä, minkälainen kokonaisuus palvelisi sinun yrityksesi
tarpeita parhaiten!

Suunta Taloushallinto Oy on vuonna 2016 Järvenpäässä perustettu tilitoimisto. Tänä päivänä meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät, maamme kattavat tietoliikenneyhteydet ja organisaatiomme joustavuus antavat meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Kirjanpito-ohjelmat mahdollistavat rutiinitehtävien automatisoinnin, jolloin säästyy aikaa sellaisille tehtäville, joihin tarvitaan asiantuntijan osaamista. Tilitoimistomme käyttämissä kirjanpito-ohjelmissa taloustiedot tallentuvat myös reaaliaikaisesti, mikä mahdollistaa nopeamman taloushallinnon analysoinnin ja neuvonnan. Tarkkojen raporttien ja
yhteenvetojen ansiosta teillä on jatkuvasti ajantasainen näkemys yrityksen taloustilanteesta.

Tilitoimistossamme Järvenpäässä käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mahdottoman hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua!

Aloittelevana yrittäjänäkin saan selkeät vastaukset useisiin mieltä askarruttaviin
kysymyksiin.
Vimafix Oy
Kerava

Suunta Taloushallinto on ollut arvokas kumppanini jo kuuden vuoden ajan!

Heidän ammattitaitoinen ja tehokas palvelunsa ei petä, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri päänvaiva. Voin aina luottaa siihen, että he vastaavat tarpeisiini selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä tekee yhteistyöstämme sujuvaa ja luotettavaa. Kiitos kuluneista vuosista!
Ohoi Creative Oy
Järvenpää

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto