Tilitoimisto Nurmijärvi – kirjanpitäjä, palkanlaskija ja taloushallinnon ammattilainen palveluksessasi

Suunta Taloushallinto on digitaalinen tilitoimisto, joka palvelee sinua Nurmijärvellä!

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että huolehdimme talousasioistasi aina tarkasti ja ajallaan. Tilitoimistomme on erityisen hyvä kumppani vaativampiin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, ja huomioimmekin yrityksesi aina kokonaisvaltaisesti.

Lisäksi haluamme erityisesti palvella aloittelevia yrittäjiä. Tilitoimistomme vuosien kokemus ja vankka ammattitaito auttaa sinut alkuun yrittäjyydessäsi.

Olemme kumppanisi, kun haluat henkilökohtaista, tarkkaa ja mukavaa palvelua.

Ota yhteyttä

Älä jaa koskaan arkaluonteisia tietoja (luottokortin numerot, henkilötunnukset, salasanat) tällä lomakkeella.
Tietosuojaseloste*

Tilitoimistomme Nurmijärven alueella tarjoaa mielenrauhaa


Haluamme vilpittömästi auttaa yritystäsi menestymään. Otamme yrityksesi huomioon aina kokonaisuutena ja olemme kiinnostuneita taloudellisista tavoitteistasi. Emme ole pelkkä kirjanpitäjä.

Tilitoimistomme Nurmijärven alueella on luotettava kumppani monipuolisiin ja vaativiinkin talousasioihin. Hoidamme yrityksesi yhtiömuotokohtaiset velvollisuudet, kuten tilinpäätökset, kaupparekisteri-ilmoitukset ja verotusasiat.

Lisäksi tilitoimistomme on mielellään mukana kehittämässä liiketoimintaasi. Tarjoamme sinulle oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi ja vastaa sinulle nopeasti.

Tilitoimistomme antaa sinulle mielenrauhan, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi!

Tilitoimistomme Nurmijärven alueella auttaa sinua kirjanpitopalveluiden lisäksi muun muassa:

  • Palkanlaskennassa
  • Verosuunnittelussa
  • Reaaliaikaisessa taloudenseurannassa
  • Liiketoiminnan kehittämisessä, budjetoinnissa
  • Kassavirran hallinnassa

Valmiit tilitoimiston palvelupaketit

Suunta KEVYT

alk. 100€ / kk


Kevein ratkaisumme taloudenpitoon. Sopii yrityksille, joiden taloutta ei seurata päivittäin.

Suunta KATTAVA

alk. 200€ / kk


Kattavampi talouspalvelu yrityksen talousasioiden jokapäiväiseen huolenpitoon ja seurantaan.

Suunta KUMPPANI

alk. 450€ / kk


Yrityksille, jotka haluavat tilitoimistosta kumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos et ole varma mikä kokonaisuus palvelisi sinun yrityksesi tarpeita parhaiten, ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi velvoituksettomassa kartoituspalaverissa. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinun tarpeitasi vastaavan paketin.

Ketkä sinua palvelevat tilitoimistossamme Nurmijärven alueella?

Käytettävissäsi on tarvittaessa koko Suunta Taloushallinnon tiimimme, mutta erityisesti Nurmijärven alueella sinua palvelevat:


Minni

Toimitusjohtaja & taloushallinnon asiantuntija
Järvenpää

Salla

Palkanlaskijat @ YPL Palvelu Oy

Suunta Taloushallinto Oy on tilitoimisto, joka perustettiin vuonna 2016 Järvenpäässä. Nykyään meillä on toimintaa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Uusien taloushallinnon järjestelmien, maamme kattavien tietoliikenneyhteyksien sekä organisaatiomme joustavuuden ansiosta meillä on mahdollisuus palvella asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin nykyään täysin digitaalinen tilitoimisto.

Mitkä kirjanpito-ohjelmat tilitoimistossamme on käytössä?

Kirjanpito-ohjelmat hoitavat tänä päivänä ison osan rutiinitehtävistä ja monet toimenpiteet on automatisoitu, jolloin me voimme keskittyä asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin. Tilitoimistomme käyttämissä kirjanpito-ohjelmissa taloustiedot tallentuvat reaaliaikaisesti, mikä mahdollistaa nopean taloushallinnon analysoinnin ja raportoinnin. Digitaalisuuden ansiosta teillä on jatkuvasti ajantasainen näkemys yrityksen taloustilanteesta.

Tilitoimistossamme Nurmijärven alueella käytössämme ovat seuraavat kirjanpito-ohjelmat:

Netvisor

Netvisor on osa vakavaraista Visma-konsernia, joka takaa sen, että tuote on luotettava, sitä kehitetään jatkuvasti ja asiakaspalvelu toimii. Netvisor on ollut meillä käytössä alusta saakka ja olemmekin Netvisorin Partner-kumppani. Netvisor on tehokas, reaaliaikainen ja luotettava ohjelma, joka soveltuu valittavissa olevien ohjelmisto-osien ja valmiiden integraatioiden vuoksi lähes mille tahansa yritykselle.

Fennoa

Fennoa Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota riippumaton ja aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma, jossa työvaiheet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Valitsimme Fennoan ohjelmistokumppaniksi Netvisorin rinnalle, jotta saamme tarjottua asiakkaille myös ohjelmistopuolella laadukkaita vaihtoehtoja. Fennoa on kasvava ja asiakkaiden keskuudessa pidetty ohjelma. Fennoa on tehokas apuväline talousasioidesi hoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mahdottoman hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua!

Aloittelevana yrittäjänäkin saan selkeät vastaukset useisiin mieltä askarruttaviin
kysymyksiin.
Vimafix Oy
Kerava

Suunta Taloushallinto on ollut arvokas kumppanini jo kuuden vuoden ajan!

Heidän ammattitaitoinen ja tehokas palvelunsa ei petä, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri päänvaiva. Voin aina luottaa siihen, että he vastaavat tarpeisiini selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä tekee yhteistyöstämme sujuvaa ja luotettavaa. Kiitos kuluneista vuosista!
Ohoi Creative Oy
Järvenpää

Henkilökohtainen ja perusteellinen palvelu!

Viesteihin vastataan ennätysvauhtia ja yrityksen kokonaistilanteesta pidetään huolta. On oikeasti olo, että kaikki taloushallinto on ulkoistettu, eikä sitä tarvitse itse murehtia. Plussaa myös joustavuudesta kaikkien asioiden hoitojen suhteen.
Eläinpalvelut Warellan
Lieto